Thursday, February 3, 2011

Jalan-Jalan Part5 _ 3 februari 2011 :)



 entry kali nie aku nak ceta plak sal aku yang kuat jalan walaupun tgh pokai nie.. kali nie aku jln dgn bff ku yg tersayang.. nisaa.. suraya n ieka :) sumpah.. aku syg sgt ngan dorang nie... aku lambat sampai d 1borneo kira2 jam3ptg.. durg suda bagi order aku nasi ayam marybrown.. kira aku kena spend makan lagi la nie.. bertuah perut aku nie.. hahaii.. habis jak makan direct w0oo pegi kb0x.. sejam dalam kb0x tu apalagi di buat kalau x mnyumbangkan sore2 emas kami... hahahaha.. sgt best taw.. aku paling berabis.. tapi durang pun apa kurangnya.. pastu kami pegi masuk butik2 baju muslimah dan kamdar.. di kamdar durg ieka n sue nie membeli pashmina yg sgt gojez.. bidang 60.. durang dua nie sgt suka pasmina.. aku plak suka shawl plain kaler jak.. hehehe.. direct kami pegi maen bumper car yang sgt menyeronokkan dan mencabar.. hahahahah.. ieka lah paling kejam balik2 langgar aku n adik sepupunya.. last2 tu stlh puas mencari orang tuk ambik gambar kami bertiga kami jumpa ma kawan aku shasa so minta tolong la ambik gambar snap 2kali.. yg aku bg tgk kat atas tueh.. pas ieka dah pulang aku dan sue merayau2 d 1borneo sampai parent aku sampai ambik kami.. anak buah aku kiki sempat lagi maen d tempat maen 1b0rneo... barulah kami pulang kira2 am9 malam.. hehehehe :) meh aku nak share gambar aku masa dalam keta.. buang tebiat la tue.. :D




1 comment:

  1. wakil dari sunlight '' sama2..semoga hari2 mu selalu ceria ''

    ReplyDelete